Jag heter Frans van Bruggen och är yrkesverksam konstnär. Ursprungligen kommer jag från Holland där jag studerade såväl måleri som grafik och skulptur. Sen 1967 är jag bosatt i Sverige. Här kommer Du att hitta exempel på det mesta som berör mitt arbete. Jag hoppas kunna ge Er en bild av hur min tolkning och personliga version av ett konstnärligt yrkesliv ser ut !

Aktuellt

Här finns det pågående verksamheter som projekt, utställningar m.m.

Grafik

Nu finns exempel på digital-grafik. Dom flesta bilderna finns att beställa i A3 format på 250 grams akvarellpapper. Beställning sker via email eller telefon.

Fakta

Galleriet

Naturligtvis finns det här en hel del exempel på mina bilder i alla tänkbara former, tekniker och sammanhang. Måleri, grafik, skulptur utställningsverksamhet mm. Själva bildskapandet är och förblir basen och går som en röd tråd genom mitt konstnärskap, även om det har blivit en hel del övrigt konstnärligt yrkesengagemang under åren.
Här finns även Tema för er som vill veta mer.

Off. konst

Jag jobbar gärna och ofta med offentliga Miljögestaltningar och i uppdrag. Måleri och Skulptur till Utställningar – Bilder i alla möjliga upptänkliga Sammanhang, material och tekniker – trä – sten – metall – betong. Förteckning

Projekt

Därutöver kommer projekt åtaganden och sociala kulturengagemang pedagogisk verksamhet och idéutveckling. Jag gillar att se mitt yrke som ett mångsidigt uppdrag!

Kina

Rapport från studieresa – skulptursymposium och Biennalen i Beijing. Smakprov på dokumentär filmen ”Ice Wanderer” av Johan Bodin.

Idea kontakt

Innehåller erbjudande och förslag till idé och kreativitetsutveckling. Studiedagar - Konstnärlig rådgivning –för företag och myndigheter. Frasses Frestelser för kultur i arbetslivet, digital grafik och idédesign. Föredrag och grafikerbjudande till konst och kulturföreningar.

Skissbok

Visar arbetet bakom kulisserna, fullt av infall och anteckningar, utkast och förslag. En del blir av, annat förblir just visioner och idéer. Under denna rubrik skall det oväntade kunna hända! Här hittar ni även aktuell information om verksamheter, idéer och händelser under perioden - Barnbarn - digitala skissböcker mm.

Länkar

Här hittar du mina kollegor - kulturtips - sidor som intresserar mej etc.Ni som vill tycka – delta – och reagera e-postar till
frans.v.b@telia.com

Uppdaterat: 06-02-13